avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... baut la volan in germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

baut la volan in germania

am fost oprit de politia germana in data de 1 noembrie.am fost la post miau luat singe si declaratie tot tacamul .dupa o luna si cateva zile am primit prin posta hotararea adik 8 luni fara drept de conducere si 600 euro amenda plus permisu care are pe el ceva lipit pe el unde scrie ca nu am drept de conducere pe teritoriul lor niic altceva.deci permisu il am si ma pot duce cu el acasa.intrebarea este ce fac cand ajung acasa ?
o sa pot conduce in tara sau nu ?
trebe sa ma duc la politie cu el ? nu stiu ca nu am mai patit asa ceva si nici din ce am primit de la ei nu stiu ce sa fac
imi poate raspunde cineva ? multumesc

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Baut la volan, permis retinut în germania Andreionita Andreionita Buna ziua in 10 martie 2016 am fost oprit in germania si aveam o alcoolemie de 1.78 si ma judecat si am primit o amenda de 700 euro si 10 luni permisu ... (vezi toată discuția)
Permis auto Raz0893 Raz0893 Buna ziua...am si eu o intrebare...am locuit in germania..am fost sofer pe tir..am avut un mic accident ..(daune materiale..daunele au fost platite de catre ... (vezi toată discuția)