avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Baut la volan, permis retinut în Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Baut la volan, permis retinut în Germania

Buna ziua in 10 martie 2016 am fost oprit in germania si aveam o alcoolemie de 1.78 si ma judecat si am primit o amenda de 700 euro si 10 luni permisu suspendat !!! dupa care am mai primit o hartie pe care scrie ca politia germana nu imi poate elibera permisu si ca trebuie sa fac o cerere in romania pt un alt permis !!! si acum nu stiu ce trebuie sa fac eu inca sunt in germania !!! va rog sa ma sfatuiti daca puteti ! va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Liviu 12345 , utilizator 02:20, 24 Noiembrie 2016
Buna seara, depinde de legislatia germana, consultati un avocat din germania apoi reveniti cu argumente aici si sfaturi.
Incercati la consulatul sau ambasada Romaniei in Germania.

O seara buna.
Din datele furnizate de dvs. perioada de suspendare a dreptului de a conduce nu a expirat.Cel mai bine este sa luati legatura cu ambasada/consulatul Romaniei in Germania.
APROPO ANDREIONITA CE TI SA MAI INTAMPLAT CU PERMISUL SUN SI EU IN CAZUL TAU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? plata amenda primita in germania adimar123 adimar123 buna seara, unde ma pot informa despre o amenda penala primita pe teritoriul statului german in anul 2010, pt infractiunea de furt din magazin, dar pe care nu ... (vezi toată discuția)