avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributia la Pensi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributia la Pensi

Buna seara tuturor. As vrea sa va intreb in legatura cu contributia la pensi pentru PFA. In anul 2011 am avut un venit de 6500 Ron. Cei de la pensii m-au informat ca am de plata 3500 ron pt tot anul 2011,cu penalitati cu tot. Cum trebuie sa procedez ca sa mi se anuleze datoria tinand cont ca nu am realizat un venit minim de apoximativ 8000 ron ,suma care te obliga sa contribui la pensii.(binenteles ca nu stiu daca asa este legea si in prezent). Va rog mult sa ma ajutati cu aceste informatii. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Contributii la casa de pensii pentru pfa klmnj klmnj Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu contributiile la Casa de Pensii. Sunt PFA, in 2011 nu am realizat venit care depaseste 4 salarii medii. In acest caz ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Am o cunostinta care a deschis un PFA in 2010 (salon manichiura). Ea zice ca pana in ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa iuly_muzzy iuly_muzzy Buna ziua. Am si eu un pfa(un magazin de haine) si vreau sa stiu daca ma afecteaza cu ceva daca nu mai platesc contributia la pensie. Am platit timp de un an ... (vezi toată discuția)