avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt cazan de tuica - aplicare pedeapsa

va rog ajutatima cun raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 5 Decembrie 2012
vioarabu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vioarabu , utilizator 15:42, 7 Martie 2013
Nu inteleg de ce nu v-ati angajat avocat.
Probabil ca nu mai ajungeati sa fiti condamnat si sa aveti cazier.

Probabil ca veti primi o pedeapsa cu suspendare dar tot ar fi bine sa va angajati avocat pentru ca daca va judecati undeva pe la tara puteti sa primiti si o pedeapsa cu executare.
multumes pt raspuns si as fi facuto si cun avocat dar situatia mea financiaa e dezastroasa am trei copii
Aduceti certificatele de nastere ale minorilor avocatului din oficiu si se va descurca sa va apere.Ma refer la copii xerox dar sa aveti si originalele.
Presupun ca regretati foarte mult comiterea faptei si ar fi bine ca instanta sa vada regretul dvs. cand veti avea cuvantul.

Totusi nu inteleg la ce va trebuia cazanul de tuica...
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
regret foarte mult si nici nu stiu cum am ajus la aceasta din cauza
sarcia
Ultima modificare: Joi, 6 Decembrie 2012
vioarabu, utilizator
mutumesc ca ma ajutati cu raspunsuri nu aveam nici oi ideie de ceia ce trebuiea sa fac credeti ca ma ajuta certificatele copiilor

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu- infractiune legata de codul rutier georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Sotul meu are permisul de conducere suspendat de cca 2 ani , cand lucra ca taximetrist . Pentru ca nici pana acum mu s-a solutionat dosarul , el ... (vezi toată discuția)
Suspendare mihaelaro mihaelaro am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si ... (vezi toată discuția)
Furt din locuinte prof81 prof81 Buna ziua! Pentru inceput as vrea sa imi cer scuze daca nu voi reusi sa explic foarte concret cazul pentru care va cer sfatul, dar nu am nici cunostinte ... (vezi toată discuția)