avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor P.F.A contabilitate doar cu studii superioare
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

P.F.A contabilitate doar cu studii superioare

buna ziua

daca am studii superioare in contabilitate+ master politici contabile + sunt in ceccar in anul 1 pot sa ma fac pfa si sa tin contabilitatea unor firme?
m-am gandit la solutia asta pentru ca nu as vrea sa ma angajez la fiecare firma

multumesc :)
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:28, 8 Decembrie 2012
Puteti solicita inregistrarea si autorizarea pentru obiectul de activitate "Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal" - cod CAEN 6920, conform OUG 37/2011.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)