avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am contestat procesul verbal, am sanse sa il castig?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am contestat procesul verbal, am sanse sa il castig?

Buna ziua!
Acum 3 saptamani mi-a fost retinut permisul de conducere pentru viteza 109 km in localitate. Am fost filmat cu un aparat radar mobil care nu m-a oprit in momentul in care m-a prins ci la 2 ore dupa aceea pentru ca el zice ca nu m-a mai vazut dupa ce a intors. Am fost oprit la 2 ore dupa acela de un echipaj, era loganul albastru si o un logan brec cum sunt cele de politie, loganul albastru care ma filmat m-a tras pe dreapta in mers am oprin, si din spate a venit loganul alb care mi-a spus ca in urma cu 2 ore m-a luat radarul.. Dupa care procesul verbal si retinerea permisului mi-a fost efectuata de catre agentul de pe loganul alb care avea si el radar dar nu este cel care m-a prins. Am vrut sa vad inregistrarea la cel albastru si mi-a zis ca au schimbat caseta, dar prin statie cand a transmis viteza o stia impreuna cu numarul meu de inmatriclare. Eu am facut contestatie si as vrea sa stiu ce sanse am si poate un sfat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters258148 , utilizator 13:39, 6 Decembrie 2012
Va recomand sa va prezentati la proces si sa administrati probele pe care va sprijiniti contestatia si pe care le-ati indicat cand ati formulat si depus plangerea contraventionala.

Insa observ ca nu contestati viteza de 109 km/h in localitate, asa ca nu vad temeiul juridic al contestatiei.

Din punct de vedere legal ceea ce motivati nu are sustinere in drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare suspendare permis radar mobil zhrcnst zhrcnst 02.08.2010 - suspendare permis pt depasire viteza cu 57 KM/h, radar mobil DE 583, directia spre Iasi. Inainte cu 500 m de KM 63 , viteza este restrictionata ... (vezi toată discuția)
Depasire pe linia continua sanducu1 sanducu1 Buna ziua Ma numesc Cristi sunt din Iasi si ieri am ramas fara permisul de conducere pentru depasire pe linie continua si vreau sa va spun exact cum sa ... (vezi toată discuția)
Contraventie la legea circulatiei, plangere contraventionala IVOAR IVOAR [i]Voi incerca sa fiu scurt,chiar daca, ptr. o buna intelegere,vor fi necesare explicatii.In 03.04.2012.ma deplasam,impreuna cu sotia,pe ruta ... (vezi toată discuția)