avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare

1. Daca avem o societate comerciala cu vechime sub numele 'x' , dar vrem sa facem reclama unui magazin , care tine de societatea noastra,sub alt nume 'y' , denumirea de 'y' trebuie inregistrata undeva, la registrul comertului de exemplu? Imi trebuie o autorizatie speciala sau am voie sa folosesc pur si simplu ce denumire vreau?
2. Pentru o sala de jocuri (nu de noroc) jocuri indoor, sportive am nevoie de autorizatie speciala , de la DSP de exemplu, ca sa comercializez niste bauturi racoritoare? Dar pentru a comercializa si niste bere?
3. Persoana care supravegheaza sala de jocuri, mai sus mentionata, are nevoie de vreo autorizatie sau fisa medicala speciala ca sa vanda bauturile (nu sa le prepare, sunt bauturi gata ambalate, gen cola)?


Multumiri!

Alte discuții în legătură

Stie cineva, va rog? mira-j mira-j 1. Daca avem o societate comerciala cu vechime sub numele \'x\' , dar vrem sa facem reclama unui magazin , care tine de societatea noastra,sub alt nume \'y\' , ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor breman breman As avea nevoie de ajutor. Vreau sa-mi fac o mica afacere cu clatite, gogosi si bauturi racoritoare. Acestea as dori sa le comercializez in cadrul ... (vezi toată discuția)
Nelãmurire înregistrare marcã magazin articole sportive ºi bãcãnie mjuovy mjuovy Buna ziua, Vreau sa inregistrez marca unui MAGAZIN SPORTIV (vanzare haine, articole sportive si accesorii sportive) marca unei BACANI (vanzare de alimente, ... (vezi toată discuția)