avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de ajutor

As avea nevoie de ajutor. Vreau sa-mi fac o mica afacere cu clatite, gogosi si bauturi racoritoare. Acestea as dori sa le comercializez in cadrul diferitelor manifestari care au loc in diferite localitati din tara (de ex. zilele unor localitati, festivalul berii.....), deci nu vreau un chiosc intr-un punct fix.

De ce as avea nevoie pentru a face acest lucru? Ce documente si ce taxe ar trebui sa platesc??

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:14, 4 Ianuarie 2012
IN PRIMUL RAND DE O AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE
Aveti deja constituita o forma de organizare, adica o societate sau un PFA? Va recomand cod CAEN 4799 - Comert cu amanuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor
Am PFA cu 4799, dar nu stiu daca e ok pentru aceasta activitate.....
Nu uitati de autorizatii de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Autorizație bar pentru cafenea studenta1 studenta1 Bună ziua. Dețin o afacere care constă într-o cafenea micuță tip TO-GO (4mp), fără scaune si/sau mese. In urma vizitei politiei locale, m-am ales cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)