avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen Preprare cafea
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen Preprare cafea

Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, as vrea sa servesc si cafea care se va prepara la magazin, si nu stiu daca codul caen 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor este cel potrivit pentru acest tip de activitate. Daca da aste trebuie sa-l am si in autorizatia de functionare, chiar daca nu este activitatea principala?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:35, 15 Iunie 2011
daca este vb de automat de cafea nu este bunul codul CAEN indicat.
Daca preparati cafeaua in magazin e bun codul 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Daca veti avea automat de cafea codul este:4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie cod caen Bareanu-Iancu Ioana Bareanu-Iancu Ioana Buna ziua! Daca vreau sa vand intr-un spatiu de 20 de mp catev legume si fructe, sa fac si o cafea asemanator 5 to go, si un suc proaspat, ce cod caen este ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)