avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contraventie rutiera nula
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contraventie rutiera nula

Lipsa semnaturii unui martor asisent langa semnatura agentului constatator, constituie motiv de nulitate absoluta a procesului verbal de contraventie? si daca da, in consecinta nu se mai aplica sanctiunea prevazuta in proces chiar daca probele aduse de politie sunt relevante si pertinente si arata intr.adevar ca au dreptate?

Alte discuții în legătură

Anvelope uzate + noxe peste limita admisa antonyc antonyc Buna ziua. Ieri am fost oprit de politie impreuna cu cei de la RAR pentru o verificare de rutina ,dupa verificari am fost amendat pentru ca masina are 2 ... (vezi toată discuția)
Etilotestul coioad coioad exista vreo lege care sa oblige consemnarea etilotestului intr-un Proces Verbal de constatare a unei contraventii? multumesc! (vezi toată discuția)
Proces verbal amenda radar gabi_david gabi_david in data03/06/2010 am fost oprit de un echipaj al poltiei rutiere cu radar tip nou la iesire din localitatea sighetul marmatiei mau oprit din mers ei veneau ... (vezi toată discuția)