avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate definitiva
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate definitiva

Buna ziua,

sunt cetateana romana, rezidenta in Italia si doresc sa devin PFA in Romania.
Sediul meu din Romania este casa parintilor mei.

Printre documentele pentru infiintare PFA mi se cere un buletin de identitate definitiv, neavand decat pasaport romanesc cu resedinta in strainatate.
Va rog sa-mi indicati ce document valid pot prezenta pentru a mi se emite o carte de identitate definitiva deci cu resedinta in Romania?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:43, 7 Decembrie 2012
Aveti posibilitatea sa solicitati o carte de identitate provizorie, care nu implica renuntarea la domiciliul din strainatate.
Intrebati la ORC daca acepta, este tot act de identitate chiar daca e vorba de o resedinta temporara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare pfa MurgoiPetricaIlie MurgoiPetricaIlie Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu actele necesare infintarii unui pfa si cate coduri de activitate pot fi inregistrate. (vezi toată discuția)
Pfa - infiintare melindaszekely melindaszekely vreau sa imi fac PFA imi puteti spune va rog ce demersuri trebuie facute si de ce acte am nevoie ? va multumesc (vezi toată discuția)
Doresc sa-mi infiintez o afacere de familie OPREANICOLAE OPREANICOLAE Doresc sa-mi infiintez o afacere familiala s-au sa-mi iau o autorizatie de persoana fizica autorizata in domeniul executarii de rulouri exterioare,usi de garaj ... (vezi toată discuția)