avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anexa 58
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anexa 58

Ce inseamna completarea Anexei 58 conform art. 11 din HGR nr. 925/2006"Declaratia va fi insotita de o anexa in care ofertantul trebuie sa mentioneze succint dar precis modul concret de îndeplinire a respectivelor cerinte - inclusiv, daca au fost solicitate, diverse valori, cantitati sau altele asemenea.
In cazul in care uzeaza de acest drept, ofertatul are obligatia de a prezenta/completa certificatele / documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare atunci cand primeste din partea autoritatii contractante o solicitare in acest sens, in termenul prevazut in respectiva solicitare. Acest termen nu poate fi mai mic de 3 zile lucratoare.
Documentele edificatoare care probeaza/confirma indeplinirea cerintelor de calificare, in cazul in care ofertantul uzeaza de acest drept, vor avea valabilitatea si termenul prevazut ".

Alte discuții în legătură

Prevederile hg 834/2009 milica68 milica68 Daca un ofertant a uzat de prevederile HG 834/2009 si a depus initial o declaratie pe propria raspudere ca indeplineste criteriile de calificare sunt obligata ... (vezi toată discuția)
Documente calificare adibeea adibeea buna ziua referitor la documentele de calificare solicitate prin documetatie de atribuire, art. 11 din HG 925/2006, cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Interpretare art.11,alineatul(4) din hg 834/2009 irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Cum se procedeaza in situatia cand un ofertant prezinta la deschiderea ofertelor toate documetele solicitate pentru calificare iar altul vine cu declaratia pe ... (vezi toată discuția)