avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract part-time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract part-time

Buna seara,
Sunt somer indemnizat. Daca semnez un contract de munca part-time si venitul aferent desfasurarii programului nu depaseste 500 lei imi afecteaza indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 21 Ianuarie 2013
Intr-adevar, de cele mai multe ori sunt furnizate informatii care nu concorda cu prevederile legale ... cred ca cel mai bun lucru fie ANOFM-ul , fie MInisterul Muncii ar trebui sa clarifice acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj VeroRAM VeroRAM Buna seara Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire legata de somaj . Deocamdata sunt in somaj . Daca inchei un contract de munca part-time (4 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si venituri din inchirierea unui imobil nirdoc nirdoc Intrebarea este urmatoarea : am dreptul ( conform Legii 76/2002 si Normelor metodologice de aplicare) la INDEMNIZATIE de somaj in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Venitul din inchiriere mai mic de 500 lei ma exclude de la aprobarea indemnizatiei de somaj? e_llena44 e_llena44 Buna ziua, mi-am prezentat dosarul pentru a obtine indemnizatia de somaj si mi-a fost respins pe motivul ca realizez venit din inchiriere ( chiar daca este ... (vezi toată discuția)