avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sunt sub urmarire penala?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sunt sub urmarire penala?

Buna seara.Am mai postat despre problema mea in trecut.
Atunci,ziceam ca am ca am fost perchezitionat de catre politie,iar apoi am fost la sectie unde am dat o declaratie.Asta s-a intamplat in iunie a.c.De atunci si pana acum nu mai stiu nimic...nu am mai fost chemat sau instiintat in vreun fel.
Prin urmare,eu in ce statiu ma aflu fata de organele de politie?Sunt sub urmarire penala,sub desfasurarea unei anchete....sau cum?M-i se pare totusi un timp destul de mare din iunie si pana acum...fara sa primesc macar un raspuns indiferent de natura lui.Multumesc
Mergeti la respectiva sectie de politie si solicitati informatii.
pai...am angajat un avocat care zice ca e mai bine s-o lasam asa,adica sa ai lasam pe ei sa ne cheme cand o sa fie cazul...dar nu stiu daca este cea mai buna abordare a cazului.Pt ca ma gandesc ca ori de stau si nu intreb,ori de intreb tot asa vor decurge lucrurile,doar ca pana aflu ceva stau cu un stres incontinuu...
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
eduard21, utilizator
Despre ce infractiune exista o suspiciune ca ar fi vorba?
Cate declaratii ati dat la politie?
o singura declaratie am dat.in ziua in care am fost si perchezitionat.nu stiu unde or sa ma incadreze.fapta concreta pe care am facuto eu a fost accea de a vinde tutun maruntit(care provenea de la un cultivator din romania,el il maruntea) eu doar il trimite-am prin posta diversilor cumparatori.Asta s-a intamplat in decursul a vreo 2 luni de zile,in care am vandut o cantitate destul de mare de tutun...o alta problema ar fii ca cel care imi aducea tutunul nu mai recunoaste nimic...la perchezitie nu s-a gasit tutun..insa au fost gasite mandatele postale...
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
eduard21, utilizator
Pai daca ati angajat un avocat de ce nu merge dumnealui la sectia de politie,sau l-ati angajat sa va spuna sa asteptati?

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala? dragonel dragonel O societate privata de instalatii, efectueaza o lucrare fara a incheia un contract de lucrari si fara a elibera chitanta corespunzatoare sumei primite, ... (vezi toată discuția)
Plangerea penala - organul de urmarire penala competent cyan cyan In cazul in care se descopera faptul ca prin intermediul unor facturi falsificate se platesc echipamente care nu intra in societate unde se depune plangerea ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea venitului Flavius07 Flavius07 Pe langa amenda de 500-1.000 lei ( Art. 219 (2) d. ) pentru nedeclararea venitului obtinut in 2012 din activitati independente (declaratia 201), ce alte ... (vezi toată discuția)