avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme raport de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme raport de gestiune

buna ziua,
tin contabilitatea catitativ- valoric, am urmatoarele probleme in raportul de gestiune, va rog dati-mi un sfat:
1. se trece la iesiri "discount sau sponsorizari" cum inregistrez aceste sume?
2. am procese verbale de corectie ( se modifica preturile de vanzare) cum pot sa intregistrez aceste PV?Mentionez ca este o farmacie si am TVA 24% si 9%??
aceste precese verbale sunt introduse atat pe intrari cat si pe iesiri.
3.si mai am o eroare de calcul, nu a adunat corect sumele de la inrari cu 29 lei, ce fac eu cu aceasta suma?
va rog ajutati-ma?

Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 13:27, 19 Februarie 2013
nimeni nu ma poate ajuta?
va rog, un sfat...
nu se foloseste raportul de gestiune la evidenta cantitativ-valorica.
global valoric, imi cer scuze, revin cu aceasta intrebare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incarcare in gestiune danielamihai10 danielamihai10 Va rog sa ma ajutati sa trec peste acest impas ,am in fata documentele contabile de la o cantina sportiva ,vinde si la liber si la sportivii clubului fara ... (vezi toată discuția)
Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul kosamaria kosamaria Buna ziua! O firma are evidenta marfurilor global valoric.Vinde marfa la anumiti clienti cu 10% discount(suma este trecuta pe factura).In contabilitate ... (vezi toată discuția)