avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general probleme raport de gestiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

probleme raport de gestiune

buna ziua,
tin contabilitatea catitativ- valoric, am urmatoarele probleme in raportul de gestiune, va rog dati-mi un sfat:
1. se trece la iesiri "discount sau sponsorizari" cum inregistrez aceste sume?
2. am procese verbale de corectie ( se modifica preturile de vanzare) cum pot sa intregistrez aceste PV?Mentionez ca este o farmacie si am TVA 24% si 9%??
aceste precese verbale sunt introduse atat pe intrari cat si pe iesiri.
3.si mai am o eroare de calcul, nu a adunat corect sumele de la inrari cu 29 lei, ce fac eu cu aceasta suma?
va rog ajutati-ma?

Cel mai recent răspuns: denisa2011 , utilizator 13:27, 19 Februarie 2013
nimeni nu ma poate ajuta?
va rog, un sfat...
nu se foloseste raportul de gestiune la evidenta cantitativ-valorica.
global valoric, imi cer scuze, revin cu aceasta intrebare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incarcare in gestiune danielamihai10 danielamihai10 Va rog sa ma ajutati sa trec peste acest impas ,am in fata documentele contabile de la o cantina sportiva ,vinde si la liber si la sportivii clubului fara ... (vezi toată discuția)
Trebuie raport de gestiune?? denisa2011 denisa2011 buna ziua, la o covrigarie, productie, trebuie sa am raport de gestiune, programul nu-mi afiseaza nimic, cateva sfaturi.. va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul kosamaria kosamaria Buna ziua! O firma are evidenta marfurilor global valoric.Vinde marfa la anumiti clienti cu 10% discount(suma este trecuta pe factura).In contabilitate ... (vezi toată discuția)