avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu de maternitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu de maternitate

Buna,

Ma aflu intr-o situatie mai ciudata si nu shtiu exact cum sa abordez concediul de maternitate si cel de crestere copil. Sunt angajata cu 8 ore , dar in afara de asta am o intreprindere individuala infiintata anul acesta, la care am achitat impozit pe profit pe valoarea estimata a profitului. Nu stiu in acest caz cum se intocmeste dosarul pentru concediul de maternitate, respectiv pt cel de crestere copil.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul - pfa sau af mariusika23 mariusika23 Salut, sper sa postez unde trebuie, daca nu, rog moderatorii sa-l mute unde trebuie:D Vreau sa infiintez un AF sau IF nu stiu exact cum mai este denumirea ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot obtine stimulentul de insertie? Andreea277 Andreea277 Buna ziua.Sunt insarcinata si detin o intreprindere individuala.Acum sotul meu pe baza unei procuri se ocupa de firma,practic e administrator in locul ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)