avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract - Urgent
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract - Urgent

Buna ziua,

Daca o firma nu isi plateste obligatiile de plata pe care le are fata de cealalata firma cu care are un contract de reprezentare si este data in judecata pentru recuperarea prejudiciului, ii mai facem act aditional pentru rezilierea contractului???ii mai trimitem instiintare de reziliere a contractulu?
Cel mai recent răspuns: Iuliana lUMINITA Mandrescu , Consilier juridic 07:47, 12 Decembrie 2012
In functie de ce prevede contractul dintre parti, de cine nu si-a indeplinit obligatiile si de ce, de cine e in culpa si de ce scrie in cererea de chemare in judecata vi se poate da un raspuns. Consultati un avocat cel mai bine.
Pai noi am facut un contract de reprezentare, dansii nu si-au platit datoria si am decis sa-i dam in judecata. Acum ca tot e sf de an, am ami facut curat prin contracte si am decis sa incheiem colaborarea cu cei care nu muncesc, printre care si acestia...intrebarea mea este: sa le mai trimitem actul aditional de reziliere si instiintarea????
Nu stiu cu ce v-ar putea ajuta daca deja i-ati dat in judecata...
Nu este necesar actul aditional in cazul dvs.Este
suficient sa notificati celeilalte parti contractante intentia dvs de a rezilia contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract colaborare LOPY LOPY Sotia mea este agent asigurare la o societate de asigurari, directorul societatii i-a comunicat ca societatea nu mai poate colabora cu ea, deoarece eu sunt in ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre 2 societati ? Cinub1994 Cinub1994 Buna seara ! Am un SRL care cred ca este in colaborare cu alt SRL. De ce zic cred..? Acasa am un act aditional (din cele 2 exemplare realizate) si 2 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract intretinere cu uzufruct viager AsterX AsterX Buna Am si eu o problema o batrana de la noi din bloc a incheiat un contract de intretinere cu parinti mei anul trecut iar anul acesta s-a decis sa desfaca ... (vezi toată discuția)