avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare contract de munca

sunt angajat din 5 octombrie cu contract de 4 ore, modificat cu act aditional pe 8 ore cu aceeasi data. intrebarea este: se poate face acum contract de 8 ore tot cu data de 5 octombrie in locul celui existent ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 12 Decembrie 2012
Nu,nu se poate.Daca aveti nevoie undeva sa faceti dovada unui contract de munca cu o norma de 8 ore,prezentati-l pe cel cu 4 ore impreuna cu actul aditional.Nu se poate intocmi un contract cu 8 ore deoarece in revisal a fost inregistrat acel contract cu 4 ore urmat de modificare si ar fi o contradictie intre documente.Dar este in regula pentru dumneavoastra,ca perioada lucrata.
1. Nu se face un nou CIM de cate ori se aduce o modificare acestuia.

2. Sunt valabile actele aditionale incheiate pe parcursul executarii CIM.
@ remus250

Se poate face in urmatoarele conditii :
- angajatorul suporta aplica unei sanctiuni de catre ITM in cazul unui control
- c.i.m. vechi sa inceteze cu aceeasi data .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - cim perioada determinata care expira duminica cioc natalia cioc natalia Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am un cim care expira duminica, si doresc sa-i fac prelungire. Cum se opereaza in ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg masura itm Bogdan.k Bogdan.k Am 2 angajati cu norma partiala de 4ore/zi, 20ore/saptamana, repartizate in 2 ture (10:00 - 14:00 sau 14:00 - 18.00). La un control al itm, unul din angajati ... (vezi toată discuția)
Modificare cim si inregistrare itm elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Daca am semnat act aditional de modificare a normei de lucru de la 8 ore/zi la 2ore/zi in data de 20.07.2011 si in aceeasi data am facut si ... (vezi toată discuția)