avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decont delegatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decont delegatie

Buna seara. Rog o lamurire.
Am fost plecat in delegatie in strainatate. Trebuia sa iau avans in lei, am cumparat valuta la o casa de schimb. la intoarcere, pentru decont, mi s-au calculat cheltuielile in lei la cursul BNR leu/euro. A trebuit sa vind valuta ramasa si sa returnez tot lei. Din asta am ramas cu o pierdere de aprox 100 lei. Serviciul de resort din firma imi spune ca este corect. Asa sa fie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Delegatie in strainatate dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com a trebuit sa fac o deplasare in strainatate impreuna cu alte 8 persoane ,eu fiind conducatorul grupului. In aceasta calitate a trebuit sa ridic la plecare o ... (vezi toată discuția)
Care este data corecta a efectuarii operatiunilor? alina240 alina240 Buna ziua, Am din nou o intrebare. Ex: Firma presteaza servicii pentru o alta firma din UE. In data de 15.02. emite o factura in euro la cursul BNR. ... (vezi toată discuția)
Decontari 14 14 am si eu o problema urgenta va rog mult.....seful meu a plecat in strainatate in delegatie si a cerut la plecare 100 euro. Cum firma nu are cont in valuta a ... (vezi toată discuția)