avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mari semne de intrebare in legatura cu contractul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mari semne de intrebare in legatura cu contractul individual de munca

Buna ziua,

Ma aflu in fata mai multor neclaritati pentru care va rog sa ma ajutati.
1. Sunt angajata a unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de casier indeplineam si alte sarcini specifice activitatii de economist (evidenta materialelor si a debitorilor). Deci postul prevedea studii superioare.

2. Din 2010 pana pe 6 decembrie 2012 am avut contrctul individual de munca suspendat pentru crestere copil (nascut in ianuarie 2010).
Constat cu uimire faptul ca la reintoarcerea la serviciu, sunt reangajata pe functia de casier, functie care imi revine de cand evidenta salariatilor se tine electronic, adica inca din perioada in care aveam contractul individual de munca suspendat. Explicatia doamnei care se ocupa de personal este ca nu a regasit in revisal functia pe care eu eram incadrata.

3. Semnez actul aditional in decembrie 2012 in care este specificata noua functie si faptul ca beneficiez de un anumit salariu brut (mai mic decat cel de la care am plecat) si bonuri de masa. Constat din nou cu uimire ca nu mi se acorda bonuri de masa pe decembrie (proportional cu zilele lucrate) motivand directorul economic ca acestea se acorda din a doua luna de serviciu.

Ca nu se mai doreste prezenta mea in firma am priceput, dar intreb:
- este posibila modificarea funtiei in perioada in care contractul individual de munca este suspendat unilateral de catre angajator?
- daca in actul aditional incheiat la contractul individual de munca este specificata data de la care imi inceteaza suspendarea contractului si drepturile salariale care imi revin, pot acorda discretionar doar ceea ce doresc din pachetul salarial?

In speranta ca am fost coerenta in exprimare astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca in timpul ccc ada1973 ada1973 Buna ziua, Sunt angajata unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de ... (vezi toată discuția)
Decizie loredanaelena loredanaelena buna seara daca un salariat este inlocuit dintr-o functie de conducere(exp director economic)mai trebuie sa ii fac o decizie precum ca acum ocupa veche ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)