avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare contract de munca in timpul ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare contract de munca in timpul ccc

Buna ziua,
Sunt angajata unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de casier indeplineam si alte sarcini specifice activitatii de economist (evidenta materialelor si a debitorilor). Deci postul prevedea studii superioare.
Din 2010 pana pe 6 decembrie 2012 am avut contrctul individual de munca suspendat pentru crestere copil (nascut in ianuarie 2010).
Constat cu uimire faptul ca la reintoarcerea la serviciu, sunt reangajata pe functia de casier, functie care imi revine de cand evidenta salariatilor se tine electronic, adica inca din perioada in care aveam contractul individual de munca suspendat. Explicatia doamnei care se ocupa de personal este ca nu a regasit in revisal functia pe care eu eram incadrata.
Este posibila modificarea funtiei in perioada in care contractul individual de munca este suspendat,in mod unilateral de catre angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 14 Decembrie 2012
Nu exista ca si cod cor functia de economist-casier. Probabil cand v-a inregistrat in Revisal a preferat sa fie casier in loc de economist. In timpul contractului suspendat nu se pot face modificari.
Nu a existat niciodat cuprinsa in COR acea functie .. prin urmare, din cate am inteles functai de baza era casier ... asadar , aceasta este functia care trebuie mentionata in REVISAL.
Am inteles ascest aspect. Dar, fisa postului meu specifica si alte atributii de serviciu decat cele pe care le prevede functia de casier. Compartimentul financiar contabil fiind unul restrans numeric trebuia sa pot intocmi orice situatie sau sa efectuez orice activitate pe care momentul zilei o cerea (am tinut vreo cateva luni si salarizarea...). Ca si experienta profesionala eu ce pot sa spun?
Fisa dvs de post, din cate am inteles, seamana cu un cumul de atributii pentru doua functii .. in acest sens, va trebui precizat exact in c.i.m. sau intr-un act aditional la c.i.m. care este functia de baza si care este cea cumulata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mari semne de intrebare in legatura cu contractul individual de munca ada1973 ada1973 Buna ziua, Ma aflu in fata mai multor neclaritati pentru care va rog sa ma ajutati. 1. Sunt angajata a unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de ... (vezi toată discuția)
Personalizare functie Loredana_84 Loredana_84 Pot personaliza o functie? De ex, un vanzator cu cod cor 522101 il pot personaliza in cadrul contractului de munca vanzator mezeluri de ex? Multumesc! (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functii shebamea shebamea Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de ... (vezi toată discuția)