avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Personalizare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Personalizare functie

Pot personaliza o functie? De ex, un vanzator cu cod cor 522101 il pot personaliza in cadrul contractului de munca vanzator mezeluri de ex?
Multumesc!
din punct de vedere practic (al declaratiilor de depus), REVISALUL nu permite introducerea altor functii personalizate in COR. Deci daca inventati in COR nu vad cum o sa-l declarati. Ce puteti face e sa treceti alte atributii in fisa de post pe care angajatul trebuie sa o ia la cunostinta si sa o semneze.
Da, se poate asa ceva ... in fisa postului veti trece numai atributii legate de vanzarea mezelurilor ...
se poate ce?
se poate personaliza c.i.m. ... intrucat nu era vorba de REVISAL
dar, dar ma gandesc ca COR ramane acelasi. doar fisa postului se modifica, nu?

Alte discuții în legătură

Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca in timpul ccc ada1973 ada1973 Buna ziua, Sunt angajata unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de ... (vezi toată discuția)
Ce cor sa aleg? mihaelatanya mihaelatanya Buna ziua. Un raspuns va rog. Sunt licentiata in contabilitate si m-am angajat la o firma ca si secretar contabil dar ma voi ocupa si de personal si de ... (vezi toată discuția)