avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incompatibilitate functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incompatibilitate functii

Buna seara. Va rog sa-mi spuneti daca exista incompatibilitate intre functia de economist si functia de casier. Mentionez ca sunt incadrata in functia de economist la o societate pe actiuni in care majoritar este statul , iar angajator vrea sa imi dea activitati de casier. Asta presupune oprirea unei garantii. Din cate stiu o persoana cu studii superioare nu poate efectua activitati de casier mai ales ca lucrez in serviciul contabilitate financiar.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 30 Martie 2019
Atributiile dvs sunt inscrise in fisa postului, document obligatoriu, anexa la CIM. La aceasta adresa gasiti un model de fisa pt postul dvs. care la pct 15. spune: Duce la indeplinire sarcinile stabilite pe cale ierarhica : [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
emil6702, utilizator
Problema sta in felul urmator, eu am revenit din concediu de maternitate iar atributiile din fisa postului mi s-au modificat si nu mai ocup postul avut anterior nasterAm primit fisa postului dupa 2 luni iar intre timp casiera si- a dat demisia, si mi-a trecut in fisa postului activitati de casierie. Conform ccm pe unitate sunt functii total opuse deorece incadrarea pt casier este cu studii medii iar legea privind angajarea gestionarilor si constituirii de garanti specifica faptul ca nu pot desfasura activitati de casierie cei care au atributii de control si contabilii care lucreaza in contabilitate. Va rog sa ma indrumati ce pot face in cazul acesta.
Va multumesc pt fisa postului.
Parerea mea este ca este o situatie de incompatibilitate intre un economist si un casier.
freeelis a scris:
Parerea mea este ca este o situatie de incompatibilitate intre un economist si un casier.


Parerea dvs o respect, dar totusi nu se poate pune cu Sefu', ca zice ca nu vrea sa..., nu e posibila o mediere de la ITM?

Alte discuții în legătură

Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca in timpul ccc ada1973 ada1973 Buna ziua, Sunt angajata unei firme de 14 ani. Din 2004 am ocupat funtia de economist-casier. Functia presupunea ca pe langa activitatea specifica functiei de ... (vezi toată discuția)
Contabil asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna ziua. Am o intrebare catre dumneavoastra la care sper sa fiu lamurit, asa cum ati facut-o de fiecare data si va multumesc pe aceasta cale. Asadar, cu ce ... (vezi toată discuția)