Buna ziua !
Acum cateva zile am fost contact de cineva pe email in legatura cu un anunt pe care il am postat pe un site de licitatii din romania ! In anunt este vorba despre un telefon pe care vreau sa il vand , omul respectiv mi-a spus ca e de acord cu pretul si ca imi trimite banii prin western-union , eu in schimb trebuie sa i trimit lui telefonul in Nigeria , mi-a dat toate cele necesare expedierii , mi-a spus ca imi trimite el primul banii !
Acum stau si ma gandesc ca exista posibilitatea sa fie scammer ? Ma gandesc ca imi trimite banii si dupaia spune ca nu i-am trimis telefonul , chiar daca eu intentionez sa fac asta , mentionez ca tine neaparat ca telefonul sa fie trimis prin EMS ! I-am spus ca DHL e mai rapid in schimb o tine pe a lui cu EMS .
Ce as dorii sa stiu !
Daca imi trimite banii prin western union exista posibilitatea sa i ia inapoi ?
Ce se intampla daca spune ca nu i-am trimis telefonul desii eu o fac ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri , daca mai am ceva de intrebat o voi face aici !
Intrati pe forumul "Raspunsuri in comunitate", veti gasi cazuri cu persoane care au facut diverse cumparaturi online si ce tepe si-au luat, au pierdut si produsul si banii.