avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar asistent medical angajat la o unitate scolara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar asistent medical angajat la o unitate scolara

Buna ziua!am si eu o nelamurire si va rog din suflet sama ajutati daca se poate.Sunt asistent medical principal si lucrey la un liceu.Conform og 17/2008 salariul meu ar trebui sa fie 1380 leiinsa am numai 1036 lei.V a rog sa imi spuneti daca noi cei de la unitatile scolare avem alta grila de salariyare decat og17.Nu suntem salariyati ca si asistentii medicali din spitale?va rog sa imi raspundeti.....va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 4 Februarie 2009
nu e nimeni care lucreaya in domeniul sanitar?va rog un raspuns nu stiu ce sa fac.am colege cu acceeasi pregatire,care lucreaya pe un post similar si au salariu mai mare...please...
Din cate am inteles, si in cazul dvs sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 115/2004 privind salarizarea si alte drepturi ale personalului contractual din unitatile sanitare publice din sectorul sanitar, cu modificarile si completarile ulterioare.
Poate ati fost incadrata altfel, intrucat salariul precizat de dvs se refera la asistentii medicali principali din din anatomia patologica si medicina legala ? :(
sunt angajat ca si personal contractual asistent medical principal.Ma gandeam ca in cayul nostru o fi aplicabila vreo alta lege daca suntem la cabinetele din unitatile scolare,dar se pare ca e aplicabila aceeasi ordonanta.La spitalul de care apartinem am inteles ca nu sunt fonduri suficiente pentru salariile prev in ordonanata petru ca s-au facut unele modificari prin sectii si nu au mai fost suficienti bani pt a acoperi si salariile noastre,cepe prev in orddonanta(asa mi s-a spus de catre director)Ce as putea sa fac pt o eventuala marire de salariu conform ordonantei?preciyey ca suntem in jur de 30 de asistente cu aceasta situatie.
Am putea sa dam spitalulk in judecata si sa cerem si dreptul nostru,retroactiov,adica din aprilie?pentru ca anul trecut nu am avut nici o marire s de salariu?
Da, exista aceasta posibilitate de a actiona in judecata spitalul pentru acordarea drepturilor salariale prevazute de OUG nr.114/2005 de la 01.04.2008

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea persoanelor cu studii superioare onica lucica onica lucica Buna ziua, am rugamintea de a mi se raspunde la urmatoarea intrebare:lucrez ca asistenta intr-un spital public si am absolvit facultatea de psihologie. Pot sa ... (vezi toată discuția)
Salariul minim in domeniul sanitar live_maz live_maz stie cineva care este salariul minim garantat in plata pt asistent medical cu postliceala? mentionez ca lucreaza in unitate de invatamant. multumesc (vezi toată discuția)
Rezidentiat pe post rezidentul987 rezidentul987 Buna ziua! In conteztul maririlor de salarii in sistemul sanitar vin cu o intrebare punctuala. Conform ordonantei 18/2009 medicii rezidenti care semneaza un ... (vezi toată discuția)