avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... mai pot lua cazierul judiciar daca am o amenda ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

mai pot lua cazierul judiciar daca am o amenda neplatita??

am o amenda neplatita de 100 de ron legea 61/1991 ( o bere in spatele blocului acum o luna ) si momentan nu este de prioritatea mea sa o platesc vreau doar sa se duca la impozit anul viitor si o voi platii astfel am un ragaz de 2-3 luni>
acum va intreb pe voi se va duce sau nu la impozit ca nu ma pricep si mai important imi pot lua cazierul de la politie daca nu am platit-o?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 13 Decembrie 2012
Cazierul nu are legatura cu amenda, vi-l va elibera fara probleme.
Amenda va aparea in evidentele fiscale ca obligatie de plata si va aparea pe instiintarea de plata alaturri de impozit si ce mai aveti dvs de platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa floreaflorea floreaflorea buna ziua as avea si eu o intrebare...in urma cu 2 ani am condus masina ( proprietate personala ) fara a poseda permis de conducere ...am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)
Orice amenda se poate plati pe jumatate in 48 de ore de la aplicarea ei? Utilizator_Mihai Utilizator_Mihai in data de 13.05.2011 am strigat pe strada dupa un prieten ... eu fiind in masina ... la coltul strazii adica dupa vreo 100 m dupa ce am strigat ne opreste un ... (vezi toată discuția)