Mi-a fost retinut permisul pentru 0.38 mg alcool pur in aerul expirat. Problema este ca am plecat de la locul unde am baut deoarece se declansase un conflict si eram in pericol, atat eu cat si masina, care nu este a mea. Din dorinta de razbunare a atacatorilor ca nu m-au prins sa-mi aplice o corectie fizica, au sunat la 112 si au anuntat ca am plecat cu masina fiind baut. La 1 km de la locul de unde am plecat, am fost oprit de catre un echipaj de politie, dar nu rutiera, si am fost dus ~20km pana in cel mai apropiat oras pentru a-mi lua alcoolemia. Nu m-am opus deplasarii si pe toata perioada am fost cooperant cu politistii. Daca depun o contestatie in care sa cer avertisment si nu suspendarea dreptului de a conduce, prezentand motivul pentru care am condus sub influenta bauturilor alcoolice, am vreo sansa de a recupera permisul ? Vreau sa atasez contestatiei si o copie de pe cazierul rutier, care este curat.
Dupa parerea mea nu aveti nicio sansa sa schimbati sanctiunea din suspendarea dreptului de a conduce cu avertisment avand in vedere ca este vorba de conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice