avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Casa de marcat - nu trebuie in acest caz, corect ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Casa de marcat - nu trebuie in acest caz, corect ?

SRL - comert online, daca livrez marfa direct la pers juridica pot face fact + chitanta ?
Pentru pers fizice livrez doar prin curier sau posta , emit fact. , clientul in urma rambursului primeste chitanta de la curierat, eu primesc banii de la curier in numerar sau cont bancar, este corect ?

Multumesc anticipat pentru lamuriri ,
M.
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 15:15, 13 Decembrie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Magazin online - trebuie sa trimit si chitanta odata cu factura ? ririana ririana Buna seara. Apelez la bunavointa si la cunostintele dvs. In cazul unui magazin online care trimite colete cu marfa prin sistemul ramburs al postei romane, ... (vezi toată discuția)
Chitante emise catre persoane fizice ContSters255863 ContSters255863 Efectuez comert la distanta si am livrat cateva bunuri catre persoane fizice, cu incasare pe baza de chitanta realizata electronic. Stiu ca nu a fost bine si ... (vezi toată discuția)