avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard si autorizatie pentru taiat pomii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard si autorizatie pentru taiat pomii

m_Am mutat de curand si gardul din spatele casei mele este din pomi [salcam, corcodusi dud, ] si plasa care este cam rupta,
am vorbit cu vecinul sa refacem gardu si mi_a zis ca ne trebuie autorizatie sa taiem pomii si sa refacem gardul:(

asa este? ne trebuie autorizatie?

precizez ca suntem undeva la tara si daca ne_ar trebui autorizatii unde ne_am putea adresa?

este obligatoriu sa depunem cereri amandoi?
Cel mai recent răspuns: turbo_marian , utilizator 20:00, 13 Decembrie 2012
Pomii se toaleteaza, plasa de sarma se inlocuieste
vreau sa_i tai sa ii scot si sa fac gardu cu soclu de beton

imi trebuiesc autorizatii?

daca da, ce autorizatii?

de la cine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie lilicrin lilicrin Situatia este urmatoarea : as dori sa refac gardul ce imprejmuieste imobilul. Gardul actual este din sarma si stalpi din lemn pentru sustinere. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Gard dintre proprietati iulian-ioan iulian-ioan Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinii de langa mine cu privire la gardul dintre proprietati. Eu am terenul in posesie din 2006 si intre timp am ... (vezi toată discuția)