avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto -termene
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto -termene

Buna seara,
O persoana plateste taxa de imatriculare in noIembrie 2009,conform OG din 2008.In ianuarie 2o11 contesta la administratia finantelor publice plata si cere banii inapoi fiind bineinteles refuzat.In baza refuzului Ad finantelor publice din ian 2011 de restituire,considerat plingere prealabila mai poate actiona in instanta recuperarea taxei auto acum in dec 2012?Ce sanse are dupa doi ani de la plingerea prealabila?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 10:30, 15 Decembrie 2012
Nu mai puteti introduce actiune deoarece termenul legal este de 6 luni de la data respingerii contestatiei.
Daca abia a trimis cererea de chemare in instanta ieri poate face imediat si o noua cerere de restituire catre finantele publice in baza Articolul 117 din Codul de procedura fiscala, al carei raspuns sa fie folosit in timpul procesului,avind in vedere ca pina la primul termen poate primi raspunsul??

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Atentie moderatori si administratori!! ContSters241232 ContSters241232 [quot]Alo Numele meu este Astu, eu sunt, arata bine, unic, frumos și elegant. Am vazut profilul azi in acest site si sa interesat să te cunosc, ... (vezi toată discuția)