avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de cotizare in starinatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de cotizare in starinatate

As dori sa stiu daca perioada de cotizare in strainatate se poate cumula la cea din Romania mai ales pt concediul de maternitate si daca somajul se ia in considerare la calcului acestei indemnizatii?Ar tebui sa aiba o continuitate?De exemplu lucrez in Italia 6 luni de zile iar in Romania ar trebui sa mai am inca 6 luni lucrate fara pauza?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot sa imi fac singura carte de munca,pe care sa o platesc personal ? anca1988 anca1988 Buna ziua, As dori sa stiu daca este posibil pentru o persoana fizica fara nici un venit (somaj, indemnizatii, pensii, etc.) sa plateasca toate cotizatiile ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de somaj in urmatoarea situatie?? loredanarusnac2 loredanarusnac2 Buna ziua. Ma aflu in situatia urmatoare: din iunie 2013 sunt angajata cu contract pe perioada nedeterminata la o firma,din decembrie 2013 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca acele 126 zile calendaristice ale concediului de maternitate trebuie sa fie in continuare, una dupa alta. De exemplu, ... (vezi toată discuția)