avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii artistice(organizare ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii artistice(organizare evenimente)

Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un model de contract de prestari servicii artistice. X vrea sa mearga la primarie si sa incheie un contract prin care sa aduca artisti dar nu imi trebuie un contract de impresariat ci unul in care acest X sa organizeze niste spectacole. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 10:42, 14 Decembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Contractul de mai sus trebuie sa se refaca pentru ce este doar intre dv si artistul. Dar ai acolo elemente destule pentru a prelucra un model pentru intermediere cu primaria. Uitati-va si la articole din Cod civil care prevede contract de intermediere: 2096-2102.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impresariat artistic dani_p dani_p Cum se poate incadra un contract de impresariat? Exista un contract numit in acest sens sau va fi unul de natura mixta? Artistul doreste ca impresarul sa se ... (vezi toată discuția)
Contract de intermediere anca_diana anca_diana Se poate ca o persoana fizica sa intermedieze obtinerea unei sponsorizari pt un spectacol?Mie nu mi se pare ca ar trebui sa se autorizeze ca si impresar ... (vezi toată discuția)
Tip de contract program artistic - model cornis cornis buna ziua !as dori sa stiu intre o institutie publica gen Primarie si un Ansamblu folcloric privat ce fel de tip de contract se incheie pentru sustinerea unui ... (vezi toată discuția)