avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantii gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantii gestiune

IN DATA DE 31.12.2008. AM INCHEIAT CONTRACTUL DE MUNCA, PRIN ACORDUL PARTILOR, CU PRIMARIA DIN LOCALITATE SI DE O SAPTAMANA INCERC SA-MI RECUPEREZ SUMA RETINUTA DREPT GARANTIE PENTRU GESTIUNE.
SANT PLIMBAT DE LA O ZI LA ALTA INTRE PRIMAR SI CONTABILA PRIMARIEI PE MOTIV CA NU AU TIMP.VA ROG SA-MI SPUNETI CE POT FACE PENTRU A-MI RECUPERA BANII SI IN CE CONDITII TREBUIE SA-MI FIE RESTITUITI.MENTIONEZ CA LA PREDAREA GESTIUNII NU AU FOST PROBLEME IAR ACTELE DE LICHIDARE MI-AU FOST INTOCMITE SI INMANATE.
Cel mai recent răspuns: patrick1 , utilizator 08:32, 6 Februarie 2009
Solicitati in scris, cu numar de inregistrare sa vi se restituie sumele retinute ca si garantie. Sa aveti si dumneavoastra un exemplar ca sa primiti numarul. Si mentionati ca daca nu primiti in anumit termen sumele cuvenite va adrte3sati instantei de judecata pentru recuperarea acestora.
1. Nu mai scrieti cu majuscule, in primul rand, este greu de citit si , in al doilea rand, este o incalcare a regulamentului de postare pe forum.

2. Garantia in numerar si dobinda aferenta pot fi ridicate de catre gestionarul titular al carnetului de consemnare la incetarea contractului sau de munca sau la trecerea intr-o functie pentru care nu se cere garantie, in situatia in care nu a cauzat o paguba sau cind paguba a fost acoperita in intregime. Societatea este obligata, in aceste cazuri, sa elibereze gestionarului, in termen de cel mult 10 zile, carnetul de consemnare impreuna cu o comunicare catre Casa de Economii si Consemnatiuni in care sa se arate ca titularul are dreptul sa ridice garantia.
Mi-am insusit greseala de a scrie cu majuscule.Va multumesc pentru raspunsuri.As avea totusi nevoie de un sfat despre calea de urmat,intrucat se pare ca se refuza din rea vointa restituirea acestor garantii.
Ultima modificare: Joi, 5 Februarie 2009
patrick1, utilizator
Va rog mult, un sfat despre calea de urmat,intrucat se pare ca se refuza din rea vointa restituirea acestor garantii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie si semnare nota de lichidare . terezbarbu terezbarbu Poate fi conditionat restituirea garantiei de gestiune de semnarea notei de lichidare daca decizia de incetarea CIM a avut loc cu o luna in urma ? (vezi toată discuția)
Restituire garantie ContSters377538 ContSters377538 pe data de 2 martie a incetat cim ! tot atunci am depus cererea de restituire a garantiei catre directorul firmei! in cat timp trebuie sa restituie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani opriti ca garantie unui angajat gestionar musatmihai1988 musatmihai1988 buna seara , o sa intru direct in subiect tatal meu este gestionar de vreo 10 ani la o firma de constructii avand in gestiune multiple bunuri lunar i se oprea ... (vezi toată discuția)