avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consider ca este tulburare de posesie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consider ca este tulburare de posesie

Electrica schimba instalatia de distributie a energiei electrice in bloc si scot contorii din apartamente in spatii comune, respectiv pe hol. Am fost pus in postura sa mi se monteze un astfel de ,,dulap" in dreptul usii de acces in apartament.
Muncitorii au un proiect dar care nu il respecta. Proiectul a fost facut prost, din birou si nu respecta realitatile de pe teren. In aceste conditii muncitorii au ales solutii practice, pentru ei. Tinand cont de faptul ca acest panou cu contori este pus langa usa apartamentului meu, pe peretele lateral, dar pe directia de acces in apartament, as dori sa intreb daca exista o limita, eu stiu 2 metri?... la care trebuie sa se opreasca orice lucrari de modernizare sau altele, facute pe casa scarii?
Va multumesc ! Valy
Cel mai recent răspuns: natalias_111 , utilizator 08:18, 8 Februarie 2009
n-as prea zice....B-)
lucrarile ar trebui sa se faca de firme autorizate ANRE si numai in conformitate cu normativele ANRE. luati lagatura cu un inginer autorizat ANRE pe electrica (exista autorizati ANRE si pe gaze) si cereti-i sfatul in privinta asta. trebuie sa existe niste reglementari stricte in privinta asta
nu credeti ca legea dispune destul de clar?orice modificare se face pe baza unui proiesct..si mai ales cu acceptul proprietarilor direct afectati?
Si la noi s-au facut aceste lucrari si suntem toti nemultumiti.
Nimeni n-a vazut vreun proiect, nimeni n-a fost anuntat si ne-am trezit cu lumina intrerupta si niste nesimtiti la usa care, la intrebarile noastre ne-au raspuns in doi peri: "nu vreti? atunci stati fara lumina!" ! Si chiar asa s-a intamplat unor locatari!!!
In plus, parte din contoare sunt montate la inaltime si nu se poate face citirea nici macar urcat pe un scaun! si in plus nu exista nici un fel de sigilii la tabloul de contoare si de sigurante.
Problema mea este legata de receptia lucrarii: asociatia de proprietari nu are nimic de zis? Cand se face receptia de catre reprezentantii primariei nu trebuie sa fim si noi reprezentati?
Ce atributii avea administratorul imobilului la aceasta lucrare?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de locatari Axa04 Axa04 Buna ziua, Va rog recomandare pentru urmatoarea situatie... Asociatie de proprietari care nu are contracte individuale pentru energia electrica. Exista un ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)