avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stampila posta romana.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stampila posta romana.

Despre termene, daca astazi la ora 7:00 ma duc si depun un plic la posta, atunci acesta va avea ziua de azi stampilat pe plic, sau ziua de maine dat fiind faptul ca nu cred ca va fi trimis pana in ziua urmatoare?!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:04, 17 Decembrie 2012
Stampila pe plic va fi cu data cand ai depus plicul la posta.
Insa ai mare grija ca daca,trimiti la o instanta de judecata sa trimiti cu confirmare de primire si totodata sa ai grija de chitanta cu care depui.
Se ia in seama data depunerii la posta si nu alte date.
Trebuie insa sa trimiteti prin scrisoare recomandata cu confirmare si sa pastrati dovada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Cerere adresata instantei prin posta baruh baruh In afara de adresa instantei, mai trebuie facuta vreo mentiune pe plic? (vezi toată discuția)