am o fetita de 8 ani dintr-o casatorie anterioara la care tatal plateste o pensie de intretinere dupa venitul din tara mintind in instanta ca nu e angajat ,are venituri proprii in final afland ca lucreaza in strainatate .Am aflat numele firmei si salarul ce pot sa fac in acest caz?
Introduceti o cerere de majorare pensie de intretinere, indicand instantei locul de munca al tatalui. Instanta va face demersuri pentru aflarea veniturilor acestuia, in functie de care va hotari in cauza.
Inteleg din ce spuneti, ca pensia de intretinere in favoarea minorei a fost stabilita in functie de venitul minim pe economie ( tatal a mintit ca nu e angajat), prin urmare actiunea pe care trebuie sa o promovati este de stabilire pensie de intretinere in functie de venitul realizat si nu de majorare pensie, pentru ca initial pensia a fost stabilita in functie de criteriul venitului minim pe economie, iar acum va fi stabilita in functie de un alt criteriu si anume venitul realizat.
In sustinerea actiunii promovate, se impune sa indicati instantei angajatorul si sediul acestuia, pentru ca prin intermediul acesteia sa poata fi comunicate veniturile realizate de catre tatal minorei si astfel pensia sa poate fi stabilita in functie de venitul realizat din tara respectiva.
pensia nu e stabilita dupa minimul pe economie ci este de 250 lei deoarece paratul a mintit ca nu lucreaza in strainatate ca are bani din venituri proprii si tot el a spus instantei ca vrea sa ii acorde minorei 250 pe luna iar instanta a fost de acord eu aflan in cele din urma ca el lucreaza pe un vapor si are un salar destul de mare adik in jur de 5000 de euro iar compania e straina si contractele se fac direct acolo
Pensia alimentara
Magda_33
buna seara.sunt divortata de 4 ani.. am o fetita de 12 ani care prin hotarare judecatoreasca fetita este la mine iar tatal este obligat sa plateasca lunar 150 ... (vezi toată discuția)