Vreau sa inregistrez la ONRC administratorul special. Puteti, va rog, sa-mi spuneti care sunt documentele necesare inregistrarii si care sunt taxele ce trebuie platite. Multumesc
Sentinta prin care judecatorul sindic l-a desemnat ca administrator special si/sau hotararea AGA cu respectarea art. 20 lit. g din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei, declaratia ca indeplineste conditiile de a avea aceasta calitate, specimen de semnatura, copie dupa buletin. Certificatul de cazier fiscal il cere registru comertului in format electronic de la ANAF pe cheltuiala titularului cererii. Poate sa coste intre 300-500 ron, depinde in baza carui act faceti inregistrarea - a sentintei, care nu se publica in Monitorul Oficial sau a hotararii AGA care se publica.
Art 20 din legea insolventei se refera la administratorul judiciar, eu ma refeream la cel special (art. 18), cel numit de asociatii /actionarii debitorului cu acordul administratorului judiciar.
Daca veti ci:)ti cu rabdare textul de lege pe care vi l-am indicat o sa vedeti ca este prerogativa administratorului judiciar sa convoace, sa prezideze si sa asigure secretariatul sedintelor creditorilor sau AGA. Daca o sa faceti imprudenta sa va deplasati la registru comertului, fara ca hotararea sa fie vizata de administratorul judiciar puteti sa aveti surprize.
Modificari la onrc
caprice
In cazul unei SC in care asociatii sunt 2 persoane juridice aflate una in reorganizare , alta in insolventa, in cazul unor modificari aduse in societate, toate ... (vezi toată discuția)