avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ca si salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ca si salarizare

deci sunt angajata unei primarii ca asistent medical comunitar, banii se vireaza de la DSP, am si eu o nelamurire, e adevarat ca se aplica legea 284/2010 si pentru noi ca asistent medicali?nu ordonanta 17/2008 care este grila de salarizare in sanatate?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: jany_ro , utilizator 12:13, 18 Decembrie 2012
sunteti salarizata conform legii 284/2010 sunteti incadrată
asistent medical comunitar, - nivel studii postliceale, gradaţia ... vechime in munca..., clasa de salarizare 46, coeficient de ierarhizare 3,04 în cadrul instituţiilor şi serviciilor de interes public al comunei Sârbii-Măgura – sănătate.
pai eu sunt incadrata ca asistent medical comunitar cu clasa 17, vechime 2 ani, si 2 ani concediu de crestere a copilului,am dat treapta de debutant in 2009, si totusi nu vor sa-mi mareasca salariul pt ca nu am 3 ani vechime si stau cu salariul brut de 756 lei, e posibil?imi puteti explica dumneavoastra ca eu nu mai inteleg nimic de la ei, angajator, DSP-ul a fost de acord cu marirea salariului, adica le vireaza bani daca imi mareste, dar ei nu vor, VA ROG sa ma ajutati, multumesc!undeva trebuie sa fie o portita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificare incadrare in grad functionar public anamaria_lorincz anamaria_lorincz Sunt functionar public incadrat ca inspector clasa I, gradul profesional asistent, gradatia 4. As dori sa stiu care este clasa de salarizare si coeficientul ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza vechimea in munca ? logofatu logofatu Buna ziua, Cum se calculeaza sporul la vechimea in munca la peste 20 ani ? \\" (2) Clasele de salarizare şi coeficienţii prevăzuţi in anexe pentru ... (vezi toată discuția)
Acordare spor de vechime bugetari Aura2012 Aura2012 Un salariat contractual din cadrul primariei are facut o vechime de 10 ani cum ii acord sporul de vechime ? Este incadrat guard clasa 17 ... (vezi toată discuția)