deci sunt angajata unei primarii ca asistent medical comunitar, banii se vireaza de la DSP, am si eu o nelamurire, e adevarat ca se aplica legea 284/2010 si pentru noi ca asistent medicali?nu ordonanta 17/2008 care este grila de salarizare in sanatate?
multumesc anticipat
sunteti salarizata conform legii 284/2010 sunteti incadrată
asistent medical comunitar, - nivel studii postliceale, gradaţia ... vechime in munca..., clasa de salarizare 46, coeficient de ierarhizare 3,04 în cadrul instituţiilor şi serviciilor de interes public al comunei Sârbii-Măgura – sănătate.
pai eu sunt incadrata ca asistent medical comunitar cu clasa 17, vechime 2 ani, si 2 ani concediu de crestere a copilului,am dat treapta de debutant in 2009, si totusi nu vor sa-mi mareasca salariul pt ca nu am 3 ani vechime si stau cu salariul brut de 756 lei, e posibil?imi puteti explica dumneavoastra ca eu nu mai inteleg nimic de la ei, angajator, DSP-ul a fost de acord cu marirea salariului, adica le vireaza bani daca imi mareste, dar ei nu vor, VA ROG sa ma ajutati, multumesc!undeva trebuie sa fie o portita.