Buna ziua ,am nevoie de sfatul dvs,va rog!
Acum 3 ani jumatate a rezultat in urma unei relatii de concubinaj o fetita,la o luna de la nastere am aflat lucruri urate despre tatal ei,era infractor in afara tarii ,avea aproape 8 ani executati in afara tarii pt diverse furturi si talharii,si am descoperit ca avea o relatie paralela cu alta femeie din alta localitate.Am plecat cu copilul de numai o luna inapoi la mine acasa...noi nu am locuit impreuna decat luna de dupa nastere,iar relatia in sine a durat 2 ani.
Dupa nasterea copilului a inceput sa ma ameninte ca mi ia copilul ca l trece granita ,a intrat peste mine in casa,mi a luat copilul ,dupa interventia politiei mi a dat o inapoi.Dupa aia vreo 7-8 luni a disparut,cand sa intors m a dat in judecata pt program vizitare si a cerut sa ia copilul acasa,cand i am spus ca am sa merg in instanta cu dovezi cu ce se ocupa a dat inapoi si a fost de acord sa vada fata numai in prezenta mea.S a dat solutia cu incredintarea fetitei mie ,pensie din partea lui si programul de vizitare stabilit sa vada fetita numai in prezenta mea si la domiciliul minorului,program cu care a fost de acord ,chiar a dat o declaratie notariala in acest sens....Binenteles ca iar a disparut afara si aparut dupa alte cateva luni cu pretentia sa vada fata,i am permis acest lucru in speranta ca se va schimba si va contribui la cresterea copilului si se va implica in cresterea ei..ca de educatie nu poate fi vorba...dar nici vorba!Dispare cu lunile si cand apare eu trebuie sa i duc copilul sa l vada!De cateva luni mi am refacut viata alaturi de alt barbat si a inceput cu amenintarile...ca introduce alta actiune si cere sa ia copilul acasa,ca nu conteaza ca dispare cu lunile,ce face el e treaba lui dar cand vine acasa vrea sa ia copilul chiar daca fetita nu ar pleca cu el...acum inainte de craciun a aparut acasa si vrea sa i duc copilul acasa invocand motivul ca la mine acasa nu calca fiindca am alta relatie..mentionez ca eu intotdeauna am respectat programul de vizitare..m am intalnit cu el unde a vrut...intrebarea este:in cazul in care i i duc fetita acasa,poate folosii acest lucru intr un eventual proces de modificare a programului de vizitare..?in sensul ca poate face poze cu fetita si sa demonstreze ca are o relatie apropiata desichiar daca fetita mea este un copil sociabil nu ar pleca cu el niciodata de buna voie..nu am incredere in el fiindca este o persoana imprevizibila si cu multe ocazii a recunoscut ca ocazitional prizeaza droguri...acum asa zisa rugaminte este sa vada si familia lui fetita si ca ia cumparat nu stiu ce cadouri desi pensia este neachitata de 2 ani...Sfatuiti ma va rog ce sa fac???sa i duc copilul acasa sau nu?
Cel mai recent răspuns:
Ecaterinaa , utilizator
00:52, 21 Decembrie 2012