avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debite aferente subvenctiilor zootehnie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debite aferente subvenctiilor zootehnie

Buna ziua, in ce masura poate fi declarat neeligibil pentru o subvenctie acordata in 2008, o persoana care are o amenda de circulatie, in conditiile in care prin datorii restante intelegem : taxe si impozite datorate bug. local/bug. general. Notificare s-a primit in dec. 2012 si se refera la o subvenctie din 2008 ( persoana in cauza nici nus tia de amenda, doar vag). Exista vreo definitie a " datoriilor restante la buget" undeva ( evident care sa excluda amenzile )Multumesc. As aprecia un pdv cat mai rapid.

Alte discuții în legătură

O amenda achitata....... o cerere de poprire a banilor dupa.... nyikon_17 nyikon_17 in noiembrie anul trecut am vrut sa imi vand autovehiculul propriu. nu am putut face acest lucru pana in momentul in care nu eram pe zero la financiar. toate ... (vezi toată discuția)
Codul fiscal enikocseke enikocseke Bună ziua, Dacă un contribuabil are o restanță față de Bugetul Local atunci Primăria poate să achite Facturi pentru Contribuabilul respectiv? ... (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei picika picika buna OUG 124/2011 modifica urmatoarele acte normative (a intrat in vigoare la data de 1 ian 2012) ......... ............ ........ OUG al guvernului nr ... (vezi toată discuția)