avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... suspendarea indemnizatiei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

suspendarea indemnizatiei

buna
OUG 124/2011 modifica urmatoarele acte normative (a intrat in vigoare la data de 1 ian 2012)
.........
............
........
OUG al guvernului nr 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pt cresterea copilului
intrebarea: ce au modificat si la ce au modificat?
sotia a primit o scrisoare de la primarie in care scrie ca vi se suspenda indemnizatia incepand cu data de 1 febr 2012 daca nu plateste datoriile restante de catre bugetul local pe care le are familia pana la data de 31 ian 2012
avem o datorie in jur de 2000 lei din care 1800 lei amenzi de circulatie,pe care am primit eu inaintea casatoriei noastre..restul taxa de salubrizare,taxa de...etc
daca platim cele 200 de lei au dreptul sa suspende indemnizatia?
sau datoria de 1800 lei merg si alea in bugetul local?

Alte discuții în legătură

Modificari oug picika picika OUG 124/2011 modifica urmatoarele acte normative..a intrat in vigoare la data de 1 ian 2012 ........ ........ ......... OUG a guvernului nr 111/2010 ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii indemnizatiei pentru ccc de plata impozitelor cristyna_v2000 cristyna_v2000 As vrea sa stiu daca e posibil sa mi se suspende indemnizaztia pt cresterea copilului daca am de platit o amenda (este luata un pic mai demult prin anul 2010). (vezi toată discuția)
Suspendarea indemnizatiei de crestere a copilului edemy edemy azi am primit un pic de la AJPIS [Editat] continind decizia nr [Editat] din 16/02/2012,din dosarul [Editat] cu mentiunea ca din data de 01/02/2012 sotia mea ... (vezi toată discuția)