avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... modificari OUG
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

modificari OUG

OUG 124/2011 modifica urmatoarele acte normative..a intrat in vigoare la data de 1 ian 2012
........
........
.........
OUG a guvernului nr 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pt cresterea copilului
CE A FOST MODIFICAT SI LA CE A FOST MODIFICAT?
multumesc
Azi a primit sotia mea de la primarie ca daca nu plateste datoria restanta pe care are familia catre bugetul local,pana la 31 ianuarie,vi se suspenda indemnizatia incepand cu 1 febr 2012
avem datorii in jur de 2000 lei din care 1750 lei amenzi de circulatie,primite de catre mine inaintea casatoriei noastre...restul taxa de salubrizare,taxa de paznic sau ce...
poate sa obliga la plata amenzilor? sau numai taxele pe care o plateste fiecare locuitor al comunei?

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei picika picika buna OUG 124/2011 modifica urmatoarele acte normative (a intrat in vigoare la data de 1 ian 2012) ......... ............ ........ OUG al guvernului nr ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gyannyna gyannyna Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este modul de calcul al salariului pe perioada CCC. Mentionez faptul ca lucrez in cadrul M.A.I. si din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil gianimov gianimov Buna seara, numele meu este Gianina si as dori sa stiu exact daca s-a modificat OUG 124/2011 si care sunt mai exact aceste modificari. (vezi toată discuția)