avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... RECUNOASTERE NEPOT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

RECUNOASTERE NEPOT

ROG UN RASPUNS LA URMATOAREA SPETA;

PUTEA UN BUNIC SA RECUNOASCA IN ANUL 1948 UN COPIL MINOR CARE AVEA VARSTA DE 6 ANI,, NASCUT 1942'', DACA FIUL BUNICULUI, PRESUPUSUL TATA AL MINORULUI, CARE NU ERA CASATORIT LEGITIM CU MAMA BIOLOGICA A COPILULUI ERA DECEDAT,,-- PRINTR-UN TESTAMENT---????
COPILUL NU A FOST RECUNOSCUT IN MOD DIRECT DE FIUL BUNICULUI IN TIMP CE SE AFLA IN VIATA, RELATIA CU MAMA COPILULUI FIIND DOAR PRESUPUSA,,,
VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Situatia copilului din afara casatoriei yx32_angel yx32_angel Buna ziua! As dori sa expun o mica speta...pentru eventuale sfaturi. In urma unei relatii a luan nastere un copil, care acum are 7 anisori. Copilul nu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in romania, locuiesc ... Antonio70 Antonio70 Buna ziua, sunt cetatean italian, rezident in Romania, locuiesc in stare de concubinaj si am un fiu recunoscut. As dori sa fac testament lasand bunurile ... (vezi toată discuția)
Speta maria_ioana maria_ioana Buna ziua, Am si eu o situatie in familie de genul: - bunica din partea mamei a fost casatorita legitim . Din aceasta casatorie a rezultat un copil. ... (vezi toată discuția)