avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare pe o alta functie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare pe o alta functie

Am fost pacalita sa-mi cer astazi mutarea de pe o functie pentru care am dat examen, pe o functie mai mare-imputernicire. Imi dau seama ca am facut o mare greseala, am fost manipulata pentru a face loc altcuiva agreat. Ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:26, 4 Iunie 2013
Adresati-va conducerii institutiei si aduceti-le la cunostinta aceasta stare de fapt. Verificati si procedurile interne / legislatia aplicabila in astfel de situatii.
Puteti dovedi ca nu ati avut discernamant in momentul solicitarii mutarii?:hammer:
mutarea nu poate avea loc pe o alta functie de nivel superior celei detinute, si in nici un caz nu are legatura cu imputernicirea. explicati mai clar ce fel de mobilitate in functie este, si ce fel de functie este cea pe care ati cerut mutarea(daca e mutare), ce regim juridic i se aplica (e vacanta, e temporar vacanta, este de conducere sau de executie) etc.
nu am ce sa dovedesc, e vorba de o functie de sef birou pentru care am sustinut examen, unde probabil deranjam si mi s-a explicat ca e nevoie de mine in alta parte, pe o functie de sef serviciu vacanta. Prea tarziu am realizat ca mi s-a cerut sa renunt la functia pe care o ocupam de drept pentru ca altfel nu aveau cum sa ma dea deoparte . Din pacate, pe moment am facut ce mi s-a cerut si am cerut cu mana mea sa fiu eliberat din functie(statut special), asta e probabil ca nu trebuia sa ma las intimidat. Multumesc mult, stiu ca am gresit dar sunt situatii in care nu ti se lasa nicio clipa de gandire.
Puteti dovedi ca consimtamantul dvs a fost viciat cand ati formulat acea solicitare?

Alte discuții în legătură

Mutare definitiva adinutza.2008 adinutza.2008 Pentru mutarea definitiva a unui functionar public in cadrul unui alt compartiment din cadrul aceleiasi institutii publice este necesara, in primul rand, ... (vezi toată discuția)
Funcționar public perioada determinata nachidil nachidil Un funcționar public angajat pe o perioadă determinata poate fi transferat în cadrul aceleiași instituții pe un post similar dar pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sonia1978 sonia1978 Sunt functionar public - consilier superior - intr-o primarie de municipiu. Doresc sa trec in cadrul altui compartiment, in care sunt libere doua posturi de ... (vezi toată discuția)