Am bilet de avion si am platit un avans nerambursabil pentru o parte din concediul de odihna din anul 2013, iar in ultima zi lucratoare din anul acesta ne anunta seful ca nu aproba concedii de odihna decat dupa ce se efectueaza o mutare de sediu, eu neavand trecut in fisa postului carat de mobila sau de altceva. Daca imi refuza semnarea concediului ce pot face ca sa imi recuperez banii de la firma de avioane macar. Conform Codului Muncii ar trebui ca institutia sa ma despagubeasca, nu?
Potrivit art.151 alin.2 C.mun ., angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihnă în caz de forţă majoră sau pentru interese urgente care impun prezenţa salariatului la locul de muncă. În acest caz angajatorul are obligaţia de a suporta toate cheltuielile salariatului şi ale familiei sale, necesare în vederea revenirii la locul de muncă, precum şi eventualele prejudicii suferite de acesta ca urmare a întreruperii concediului de odihnă.
In acest caz, as putea sa fac cererea de concediu din 3 ianuarie pentru 3 martie? Sunt speriata caci directorul institutiei de stat a anuntat ca nu aproba nici un concediu pana in septembrie 2012 in data de 28 decembrie desi programarile s-au cerut si s-au dat pe 9 decembrie (in 2 saptamani s-a razgandit).