avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ocupare functie conducere secretar Primarie.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ocupare functie conducere secretar Primarie.

Buna ziua!As vrea sa stiu daca ma pot prezenta la concursul de ocupare a functiei de secretar al primariei fara a mi se respinge de la bun inceput dosarul?In prezent am fost promovata temporar pe functia de secretar pe o perioada de 6 luni.
Nu am studii superioare juridice sau administrative. Am absolvit Academia de Politie, Facultatea de Arhivistica respectiv Masterat - Management in Administratie Publica(studii administrative).Multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:31, 6 Ianuarie 2013
daca nu se prezinta candidati care sa indeplineasca conditiile impuse de lege pentru ocuparea functiei publice de conducere de secretar uat, dosarul dvs. va fi admis, iar in caz de veti promova examenul, veti fi numita in functia publica, pentru o perioada de 1 an de zile. :)
Sa inteleg ca masteratul in stiinte administrative nu ma ajuta pentru ocuparea functiei de secretar al uat, daca studiile superioare absolvite nu sunt juridice sau administrative!Singura solutie ar fi cea mentionata de Dvs.
da, e singura. legea nr. 215/2001 specifica in mod clar studiile pe care trebuie sa le aiba secretarul uat. care cerinte, se muleaza perfect pe cerintele art.54 lit.g) si art. 57 alin. (6) lit.a) din legea nr.188/1999. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
Angajare secretar comuna bogdanmarinela bogdanmarinela Poate participa la concursul de ocuparea unui post vacant de secretar comuna o persoana care are studii juridice superioare si peste doi ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna emurici emurici te poti definitiva pe post de secretar comuna daca nu indeplinesti conditiile de vechime? (vezi toată discuția)