Buna ziua!As vrea sa stiu daca ma pot prezenta la concursul de ocupare a functiei de secretar al primariei fara a mi se respinge de la bun inceput dosarul?In prezent am fost promovata temporar pe functia de secretar pe o perioada de 6 luni.
Nu am studii superioare juridice sau administrative. Am absolvit Academia de Politie, Facultatea de Arhivistica respectiv Masterat - Management in Administratie Publica(studii administrative).Multumesc!#-o
daca nu se prezinta candidati care sa indeplineasca conditiile impuse de lege pentru ocuparea functiei publice de conducere de secretar uat, dosarul dvs. va fi admis, iar in caz de veti promova examenul, veti fi numita in functia publica, pentru o perioada de 1 an de zile. :)
Sa inteleg ca masteratul in stiinte administrative nu ma ajuta pentru ocuparea functiei de secretar al uat, daca studiile superioare absolvite nu sunt juridice sau administrative!Singura solutie ar fi cea mentionata de Dvs.
da, e singura. legea nr. 215/2001 specifica in mod clar studiile pe care trebuie sa le aiba secretarul uat. care cerinte, se muleaza perfect pe cerintele art.54 lit.g) si art. 57 alin. (6) lit.a) din legea nr.188/1999. :)