avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incadrare salariala functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incadrare salariala functionar public

Sunt referent superior pe studii medii,iar incadrarea mea este clasa de salarizare III grad superior.iar dupa legea unica a salarizarii clasa este 21.V-as ruga sa-mi spuneti care este cea corecta?De unde apare cls.de salarizare III?
Cel mai recent răspuns: gordius63 , utilizator 19:14, 3 Ianuarie 2013
Cl III nu se refera la nivelul de salarizare , ci la nivelul studiilor necesare ocuparii postului , adica studii medii
Legea 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice , momentan nu este pusa in aplicare in totalitate . Partea cu salarizarea potrivit claselor de salarizare inca nu este pusa in aplicare. Deci clasa de salarizare 21 in care a-ti fost incadrat pe moment nu are nicio semnificatie.Salarizarea functionarilor publici se face si acum in baza grilei de salarizare din OG 6 din 2007 coroborat cu celelte acte normative privind salarizarea functionarilor publici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)