avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Încalc drepturi de autor ale mãrcii sau nu daca am ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Încalc drepturi de autor ale mãrcii sau nu daca am domeniu .ro cu o denumire care e deja inregistrata?

La multi ani cu mii de impliniri si sanatate!

Am un domeniu yava.ro.
Abia acum am aflat ca trebuia sa verific daca nu incalc drepturi de autor ale vreunei marci care are acelasi nume.

Am verificat pe website-ul OSIM si se pare ca YAVA exista ca marca inregistrata, dar exista in clase diferite (32, 33, 34 - tigari si bauturi alcoolcie) fata de ce ofera website-ul meu (yava.ro este un site de intrebari si raspunsuri, unde castig din reclamele afisate)

Au dreptul sa ma judecata daca vor? Incalc drepturi de autor daca folosesc acest nume, dar clasele sunt diferite??
Ultima modificare: Marți, 1 Ianuarie 2013
rayssablue, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mioara Radulescu , Consultant proprietate industriala 14:37, 4 Ianuarie 2013
Daca nu exista o marca yava cu protectie in Romania, inregistrata pentru clasele 35,41,42, folosirea numelui de domeniu yava.ro nu incalca drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trademarkuri diferite pe aceleasi cuvinte Stadva Stadva De curand am achizitionat domeniul gettingdown.co.uk .Am verificat existenta trademarkului , in UK , pe expresia [i]getting down [/i] si nu am gasit . Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Marca domeniu internet ContSters255863 ContSters255863 Daca exista domeniul de internet existent \\"bestia.com\\" si inregistrez marca \\"bestia\\" international, as putea sa intru in posesia domeniului ... (vezi toată discuția)
Nume firma si marca anonim anonim Am un issue: Mi-am deschis un website care are numele... sa zicem BIBI.ro. Asa se numeste si srl-ul - BIBI. Site-ul va promova tot felul de fotografii pe care, ... (vezi toată discuția)