avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat suspendat la cerere - reactivare
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat suspendat la cerere - reactivare

M-am suspendat in aprilie, dupa ce am primit decizia pentru avocat definitiv. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac si care ar fi costurile pentru reactivare.Suspendarea a fost la cerere, fara vreun motiv de incompatibilitate. Acum sunt in stare de incompatibilitate (contract de colaborare de agent de vanzari) dar am de gand sa reziliez respectivul contract.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Avocatura abc.jud abc.jud daca, dupa 19 ani vechime in magistratura, treci avocat fara examen, exista vreo prevedere legala ce iti impune, inainte de suspendarea ca avocat, sa ai un ... (vezi toată discuția)
Examen admitere da inscriere in tabloul avocatilor nu??? Costin Gheorghe Costin Gheorghe Buna dimineața ! Am întâmpinat o problema în înscrierea in tabloul avocaților ce mi se pare cel puțin ciudată. Sunt absolventul examenului de ... (vezi toată discuția)