avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare teren primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare teren primarie

Buna ziua,

Va rog sa ma ajuati !!
Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de 2Ha teren agricol. Primarul mi-a refuzat cererea de acordare a unui loc de casa pe motiv ca "am peste 35 de ani", desi in comuna exista locuri intravilane detinute de primarie. Este posibil ca primarul sa imi refuze incontinuu cererile deoarece nu impartim aceeasi culoare politica. Cum ma sfatuiti sa procedez pt a obtine un teren cat de mic pt a imi putea cosntrui o casa deoarece nu mai pot sta cu chirie?? in primavara as dori sa ma apuc de construit dar nu am unde!!!!

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:22, 3 Ianuarie 2013
Daca aveti varsta pe care o aveti e o probleme si terenul de 2 ha tot o probleme.
Deci nu ca nu vrea nu poate, deoarece acele acordari se aproba in conciliu local toate dosarele
Legea nr. 15/2003 (r1) privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinte proprietate personala precizeaza varsta beneficiarilor, nu are nimic de-a face ''culoarea'' dvs. politica diferita de a primarului.

Art. 1. - (1) Prezenta lege reglementeaza regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani a unei suprafete de teren, din terenurile aflate in domeniul privat al unitatilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinte proprietate personala.

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Drepturi legale pentru tineri casatoriti remusflorentin remusflorentin Doresc sa aflu mai multe detalii despre Drepturile tinerilor casatoriti, privind ajutorul care il poate oferi statul roman (vezi toată discuția)
Ce conditii trbuiesc indeplinite pentru a primi un teren din partea primariei pt. constuirea unei locuinte? Alin89iosif Alin89iosif Eu si iubita mea am dori sa ne construim o casa. Neavand sprijin material sau economic din partea nimanui am decis sa cautam pe internet ce drepturi ni se ... (vezi toată discuția)